Nyheter   2012   -   2011   -   2010   -   2009   -   2008   -   2007


 


Vår kastrerade bengalhona Mimmie söker nytt hem!!!Då Mimmie inte trivs att bo ihop med andra honkatter söker vi efter ett nytt livslångt hem till henne. Mimmie vill komma till ett lugnt hem där hon är ensam katt eller där det finns en snäll kastrerad hane. Mimmie är en snäll men försiktig tjej och det kan ta ett tag innan hon litar på nya människor. När hon väl har fått förtroende för dig har du en vän för livet!

Är du intresserad av Mimmie eller vill veta mer om henne, kontakta:

Sara Rosquist (ägare): s_rosquist@hotmail.com, 0733-91 99 29 eller

Sandra Tidén (fodervärd): sandra@mittiprick.com, 0707-49 40 49
 


 

2011-03-21

Svenska grand danoisklubben anordnade officiell utställning lördagen den 19 mars i Sollentuna Rackethall. Sju stycken grandeluxare var anmälda varav sex stycken debuterade i juniorklass,  10, 5 månader gamla. I juniorklass hanar ställdes Melker, Affe och Diesel. Bäst gick det för Melker som tilldelades excellent och hamnade precis utanför placering i konkurrensen. I juniorklass tikar tilldelades både Hilma, Estrid och Stella excellent. Stella vinner sedan hela klassen och tilldelas CK!! I öppenklass tikar visade vi Selma som tilldelades priset very good. En mycket lyckad dag, ska bli roligt att få följa dessa lovande juniorer...

 

              

                                  Grandelux Dressed For Success "Hilma" Exc

          

      Grandelux Daddy Cool "Melker" Exc              Grandelux Driving Me Crazy "Affe" Very Good

           

 Grandelux Dancing Queen "Stella" Exc Kk 1 CK     Grandelux Diamonds & Pearls "Estrid" Exc

           

  Grandelux Beautiful Day "Selma" Very Good       Grandelux Expresso Love "Diesel" Very Good

 

Hilma, Stella, Estrid och Melker deltog i avelsklass med mamma Nike, Grandelux All Good Things. Vi tilldelades hederspris och blev bästa avelsklass.

Vi deltog också i uppfödargrupp där vi tilldelades hederspris och en andraplacering med följande kritik.

"En bra grupp med blå, ännu unga hundar. Bra huvuden, bra storlek, mycket bra färg. Det är unga hundar vilket gör att ett par stycken behöver fortfarande tid till utveckling baktill."


2011-02-13

Lördagen den 12 febrauari anordnade Cavaliersällskapet inofficiell utställning i Sollentuna Rackethall. Vi var där med sex stycken Grandeluxare som nu är nio månader fyllda. I hanhundsklass så vann Grandelux Daddy Cool "Melker" med HP, Grandelux Driving Me Crazy "Affe" var tvåa med HP, Grandelux Double Trouble " Lowe" var trea och Grandelux Expresso Love "Diesel" var fyra.

I tikklassen så vann Grandelux Diamonds And Pearls "Estrid" och Grandelux Dressed For Success "Hilma" var tvåa. Båda med HP.

Estrid och Melker blev sedan BIR och BIM! Stort grattis!

                     

    Grandelux Diamonds And Pearls "Estrid" BIR             Grandelux Daddy Cool "Melker" BIM

 

Vi ställde också upp i uppfödargrupp och fick följande kritik:

En grupp bestående av fyra mycket tilltalande individer, vackra huvuden, utmärkta överlinjer. Bra rörelser och utmärkta temperament. En fin grupp! Hederspris.


2011-01-31

Stort grattis till Sandra och hennes S*Grandelux Roasted Java som tog sitt första CERT i Örebro 110129!

              


2011-01-08

Vi gratulerar Carina Larsson med sin Grandelux Electric Blue "Lillebror" som blev BIR valp på My Dog i Göteborg den 8 januari 2011!!!