Våra hundar


 

Indra "Indra"

 

Blå | Född: 2005-02-04 | HD A/B | AD ua

Far: Faxe Indigo Keiller

Mor: Grand Rayon's Lady-Godiva

 

- Utställningsresultat -

 

Indra är från Divas första och enda valpkull och är min första alldeles egna grandis. Visserligen så har jag följt Diva & Amber ända från det att de var valpar men de har ju inte varit mina egna hundar.

 

Indra är en otroligt positiv och pigg grandistjej. Hon är väldigt kärleksfull och klok, man kan prata med henne som en människa, hon förstår allt man säger.

 

Det mesta i livet är kul.. Hon är fortfarande mycket lekfull och busar både med Diva, Amber och Vilda. Hon gillar att vara med mig ute och rida, hon badar gärna och älskar att springa i skog och mark. Absoluta favoriten är husse. Det finns ingen annan som gör henne så glad som han. De har ett väldigt speciellt förhållande till varandra.

 

Indra har alltid varit väldigt okomplicerad och lätt att ha att göra med. Som liten blev hon rumsren redan på några dagar. Hon har aldrig tuggat på saker som valpar brukar göra och har aldrig varit i någon ”trotsålder” direkt. Om man jämför med det andra lilla GD monstret vi har hemma så har Indra varit rena helgonet...

 

Indra kommer alltid att vara väldigt speciell för mig. Jag var med den dagen när hon föddes på djursjukhuset i Bagarmossen och fick följa henne hela valptiden hemma hos min mamma tills hon blev 8 veckor och jag fick ta hem henne till mig.

 

Indra är mamma till vår A, B och E kull.

 

 

 

Stamtavla

 

Indra

Faxe

Indigo Keiller

Galanthus Old

Line Grande Negro

Great Velvet's

Blue Apollo

Galanthus Keen

Black Velvet

Faxe Indigo

Isadora

Swedhouse Nikolaj

Alexandrovitj

Faxe

Ebony Felicia

Grand Rayon's

Lady-Godiva

Sjökullen's Oscar

De La Renta

Sjökullen's Blue

Stormy Weather

Sjökullen's

Cool Candye

Sjökullen's

Blue Pearl

Sjökullen's

Claudius

Boarhunters

Priscilla

 

 

Tillbaka